Niebert, Groningen, Netherlands Accommodations

Accommodations in Niebert

Bedroom
Bedroom
 • Wifi
 • Pets Allowed
 • Breakfast
 • Parking
The SpaceVan echt helemaal buiten in een tent tot wat meer comfort binnen in de boerderij. In de binnenbak is een tafeltennistafel aanwezig en de mogelijkheid tot kampvuur en bbq. Guest AccessEr is een eenvoudig keukentje met basis inventaris aanwezig.(koffie en thee zetten, magnetron, gasstel en koelkast en in overleg gebruik maken van wasmachine) Interaction with GuestsJe kunt aanschuiven voor het ontbijt, of ontbijten in je eigen appartement. Er is de mogelijkheid tot mee dineren of bbq en. Een sessie met de paarden als leermeesters maakt een verblijf hier zeer bijzonder! Uiteraard als keuze. Meehelpen met de dagelijkse verzorging van de dieren is eveneens een mogelijkheid. The NeighborhoodNaast natuurgebied, "vogeltjesland" met vogelkijkhut. Gelegen aan veel wandel- fiets- en ruiterroutes in het westerkwartier. Zwemmen in de zwemvijver van de camping aan het einde van het pad is mogelijk. Met kano mogelijkheid in de omgeving. Restaurants in nabije omgeving, 5-7 kilometer (ook supermarkten). Plaatselijke musea in omliggende dorpen. Getting AroundOpenbaar vervoer, bus via de A7, 2 kilometer van de boerderij, dienst 2 maal per uur vanuit Groningen en Drachten/ Heerenveen. In onze straat zijn 4 en 5 persoons familiefietsen te huur. Other Things to NoteOp het erf zijn vele dieren aanwezig. Zij wonen hier ook en willen graag respectvol worden benaderd. Huisdieren van de gasten zijn welkom, speciaal paarden. Maar: bedenk of jouw dier vreedzaam met de dieren hier kan omgaan of zorg dat je dier aangelijnd is.
Bed & Breakfast
1br Bed & Breakfast
 • Wifi
 • Breakfast
 • Parking
The SpaceOnze B&B is ruim van opzet (100 m2 ). Met een eigen woon- en slaapkamer, eigen keukentje en een groot terras en in een landelijke tuin kun je heerlijk genieten van de rust. Guest AccessHet verblijf heeft een eigen ingang Interaction with GuestsMocht u behoefte hebben aan informatie over de omgeving en activiteiten dan zijn we uiteraard beschikbaar om hier wat over te vertellen. The NeighborhoodHet Westerkwartier kenmerkt zich door coulissen- en dijkenlandschap, dat wordt ingeklemd tussen de Stad Groningen, de provincies Drenthe en Friesland en het Lauwersmeergebied. Wierden, sloten, graslanden en kronkelende wegen geven afwisseling in het wijdse landschap. Dit is het oudste cultuurlandschap van Nederland en zelfs van Noord-West (URL HIDDEN) de omgeving van onze B&B zijn mooie fietstochten te maken en er zijn schitterende wandelroutes. (Familie)fietsen zijn te huur. Op 60 meter ligt 'het Oude Diep'. Dit is een prima opstappunt voor prachtige kanotochten en u kunt hier uitstekend vissen. Met een grote diversiteit aan fora en fauna is er genoeg te beleven. Met bus of auto staat u bovendien binnen 20 minuten in het centrum van Groningen. Getting AroundVia een snelle busverbinding staat u binnen 25 minuten op de Grote Markt in Groningen. Vanuit de woning kunt u prima fietsen, wandelen en kanoën. Other Things to NoteOp verzoek zorgen wij ook voor de lunch en het diner. Het verblijf is inclusief ontbijt. Bij huur van een lange periode kunnen andere afspraken gemaakt worden.
Bedroom
Bedroom
 • Wifi
 • Pets Allowed
 • Breakfast
 • Parking
The SpaceDe pipowagen is een aparte overnachtingsplek. Hij staat op het erf omgeven door bomen en het toilet is 20 meter lopen. In de wagen is elektriciteit en er kan koffie en thee worden gezet en ontbeten. Rond de wagen heb je je eigen tuin die wordt omsloten door een hekje voor als je een eigen hond mee hebt. Verder is het gebruik van een eenvoudig camping kooktoestel mogelijk. Guest AccessTot in de stal heb je vrije toegang, ga niet zonder begeleiding de weides in en doe alle deuren/hekken goed achter je dicht! Interaction with GuestsMet vragen mag je altijd aankloppen, graag zelfs want wij denken ook niet aan alles... Other Things to NoteEr wonen hier paarden en veel andere dieren. Op verzoek krijg je een rondleiding. Geef de dieren geen voer, ze worden ingezet in de therapie en moeten een mens dus niet als voermachine gaan zien!
Home/Apartment
2br Home/Apartment
 • Wifi
 • Pets Allowed
 • Parking
The SpaceHet huis heeft twee slaapkamers met in elk ruim 2 persoonsbed. Guest Access Ik ga uit van wederzijds vertrouwen. ik vertrouw gasten toe in een voor mij waardevol huis met waardevolle spullen. Huis & tuin is vrij toegankelijk Interaction with GuestsGasten worden welkom geheten en met vragen kunt u altijd bij mij terecht. The NeighborhoodHuis ligt centraal in het mooie westerkwartier. Landgoed Nienoord en het Leekstermeer zijn nabij. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden in de omgeving en het is een mooie uitvalsbasis voor bezoeken aan Groningen. Getting AroundVanuit Groningen: treinstation Zuidhorn. Daarna 12 min met de auto. geen goede busverbinding. Bus 133 ( riching surhuisterveen via a7-Groote) Qbuzz. - bushalte bakkerom boerakker eruit. dan 12 min lopen.
Bedroom
Bedroom
 • Wifi
 • Pets Allowed
 • Parking
The SpaceWelkom in mijn huis. Op momenten dat ik thuis ben verschaf ik met alle plezier alle informatie die je nodig hebt. De kamer is een lichte, ruime kamer met een prachtig uitzicht. Tevens bestaat de mogelijkheid het hele huis te huren. Dan heb je beschikking over nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ik serveer geen ontbijt. Maar je bent vrij om de keuken te gebruiken. Guest AccessIk ga uit van wederzijds vertrouwen. Ik vertrouw mensen in een voor mij dierbaar huis met dierbare spullen. Ik ga ervan uit dat jullie mij daarom ook vertrouwen. Het huis is los van mijn slaapkamer, vrij toegankelijk. Interaction with GuestsZal jullie verwelkomen en ben beschikbaar voor alle vragen en informatie over de omgeving. Er ligt een map met informatie op de kamer ( voor als ik er niet ben). The NeighborhoodDe buurt is rustig, diervriendelijk ( veel paarden en honden) en kindvriendelijk. Het huis is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Groningen Natuurgebieden als Bakkeveen, Lauwersmeer, Nienoord en roden leekstermeer zijn dichtbij. Getting AroundDichts bij zijnde treinstation is Zuidhorn & Grijpskerk. ( 10 autominuten). Bus: interliner stopt bij afrit leek.
Tent
1br Tent
 • Pets Allowed
 • Parking
The SpaceEen knusse tent of moderne tipi. Bijplaatsen van kleine tentjes is mogelijk. Guest AccessMet gebruik van een overdekte ruimte, de binnenbak waar we ook met de paarden werken. Daar staan een tafeltennistafel, een bbq en verschillende spelen. Interaction with GuestsIn overleg zijn activiteiten met de dieren te boeken. Lessen over de dieren en de ontspannen ontmoetingen.
Other
1br Other
 • Wifi
 • Parking
The SpaceVanuit het chalet heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden. De zon kunt u achter de horizon zien ondergaan. Guest AccessHet chalet staat op een vrij gelegen deel van ons erf en is omgeven door een terrras. Er zijn zowel zon als schaduw plekken. Direct aangrenzend begint ons bos. Dat is voor onze gasten vrij toegankelijk. Voor natuurliefhebbers is dat een paradijsje. Reeen zijn er regelmatig te zien. Interaction with GuestsTijdens uw verblijf zijn wij meestal aanwezig, zeker in de nacht. Bereikbaar zijn we altijd via ons 06 nummer. The NeighborhoodHet Zuidelijk Westerkwartier is nog niet erg toeristisch ontwikkeld en daarom geliefd bij gasten die van rust en een ontspannen sfeer houden. Getting AroundDe dichts bij zijnde spoorweg stations zijn Zuidhorn en Grijpskerk op lijn Groningen-Leeuwarden. Tegen vergoeding kunnen we u daar ophalen. Eigen vervoer wordt aanbevolen. Parkeren kunt u direct bij het chalet. Mee gebrachte fietsen kunnen in het naastgelegen schuurtje. Other Things to NoteVoor onze gaste hebben we klassieke Gazelle fietsen gratis beschikbaar.