Entire home/apt in Paramaribo-noord

3br Home/Apartment
Oost, Para, Suriname
The Space Benedenwoning:slaapkamers 3,waarvan 2 voorzien zijn van een wasbak,in elk 1 tweepersoonsbed met matras klamboe(bescherming tegen muggen,muskieten)1 badkamer en toilet,gescheiden door een (URL HIDDEN) keukenkast met inventaris,waterkoker,rijstkoker,t.v.aan de muur bevestigd,1x3 zitsbank,2x 1 zitsbank, Mogen een beveiligde,rustige omgeving omgeving verwachten en een grote mate van privacy en gezelligheid In de buurt zijn er luxe villa's(woningen),indische,indiaase en chinese...
Amenities
 • Wifi
 • Gym
 • Smoking Allowed
 • Pets Allowed
 • Breakfast
 • Parking
 • Swimming Pool
Good
5 reviews
 • airbnb90.0%
Description
The Space

Benedenwoning:slaapkamers 3,waarvan 2 voorzien zijn van een wasbak,in elk 1 tweepersoonsbed met matras klamboe(bescherming tegen muggen,muskieten)1 badkamer en toilet,gescheiden door een (URL HIDDEN) keukenkast met inventaris,waterkoker,rijstkoker,t.v.aan de muur bevestigd,1x3 zitsbank,2x 1 zitsbank, Mogen een beveiligde,rustige omgeving omgeving verwachten en een grote mate van privacy en gezelligheid In de buurt zijn er luxe villa's(woningen),indische,indiaase en chinese restaurants,die gecertificeerd zijn.Eveneens is er shoppingmall op (URL HIDDEN) zijn hele luxe winkels en chinese winkels op loopafstand.Attracties:Het uitgangs centrum met de terrasjes is in de omgeving.Op de zondagmorgen kan men naar De Vogeltjes op het onafhankelijkheidsplein en voor historische rondleidingen is men terecht in het Fort Zeelandia Het openbaar vervoer is te bereiken op 15 minuten loopafstand van het gastenverblijf. Wat het uniek maakt is de gezelligheid,de gastvrijheid en en de flexibiliteit van de gastvrouw Uw was wordt 1x keer per week voor u gewassen en de ruimte wordt 1x per week voor u schoongemaakt.

Interaction with Guests

Er is veel contact met de gasten,als er vragen zijn of verzoeken wordt daarop ingespeeld

The Neighborhood

De buurt is erg veilig en winkels zijn er op loopafstand,eetgelegenheden zijn er in velerlei,er kunnen fietsen gehuurd worden in de omgeving,voor degene die een auto willen huren bestaat er ook een mogelijkheid via 1 van de netwerken v/d gastvrouw

Place's rules
Netjes omgaan met de inventaris in de woning. zich indentificeren bij aankomst middels hun indentificatie of paspoort. Geen afval of vuil in de woning achterlaten. De borg of eventueel restuerende betalingen bij aankomst doen. geen geluidsoverlast veroorzaken. klachten gelijk doorgeven aan de gastvrouw.
Additional info
Bedrooms: 3
Sleeps: 6
- Real Bed
Bathrooms: 1
About Lilian
Visit Profile
Millions of people are using Airbnb to sleep in strangers' homes, beds, and even couches. They have an amazing selection and you can't find their stuff anywhere else. There is a catch: you often need to contact several hosts to actually get a place to stay, so make sure you give yourself some lead time.
Location
Address: Paramaribo, Paramaribo District, Suriname
Is this your place?
 • Claim your property page and access your free AllTheRooms for Property Owners account.
 • Update business information
 • Respond to reviews and privately message customers
 • See the customer leads your property page generates
 • Monitor how many people view your property page
Claim this listing
From hammock to houseboat, we’ve got your spot! Sign up today to stay in the loop.