Værløse, Værløse, Denmark Accommodations

Accommodations in Værløse

Home/Apartment
2br Home/Apartment
  • Wifi
  • Parking
Fully equipped house with modern interior on two floors. Two bed rooms with separate bathrooms. 3 km to the s-train and public transportation around the corner. Lakes and forest in the near area. The house is a totally renovated military building.
Farmhouse
4br Farmhouse
  • Wifi
  • Parking
  • Swimming Pool
The SpaceNordsjælland. Nyrenoveret 380m2 stor gård med 6x12 m. pool. Gården ligger i kuperet og naturskønt landskab med smuk udsigt og kun 25 min til København Centrum. 2 min. til dagligvarebutikker. Ingen trafiklarm. 4 soveværelser med dobbeltsenge. Kæmpe køkken og 3 stuer en suite. 2 x tv stuer med satellit. Guest AccessHele boligen Interaction with GuestsVært hjælper gerne med div. spørgsmål. Getting AroundDer er masser af parkering på ejendommen. Og indenfor 5 min. kørsel er der adgang til S-tog. Other Things to NoteI den ene længe på gården bor en kvinde på 50 år uden børn. Hun har egen indgang og egen indkørsel. Man mærker ikke hun bor på ejendommen grundet dens store størrelse.
Home/Apartment
1br Home/Apartment
  • Parking
The SpaceBoligen er en gård som ligger ud til marker og skov. Der står Islandske heste og får ude på marken og der er et fantastisk fugle liv. Her ser du ørne og musvåger der jager og gøgen der kukker. Boligen består af egen entre som fordeler til soveværelse og et stort bad og toilet. Guest AccessDen ene ende af en af de nyistandsatte længerne, danner ramme for boligen. Der er et fantastisk stor og lækkert toilet og en fin stor terrasse med udsigt over den smukke natur. Der er fra soveværelset udgang til egen terresse. Interaction with GuestsVi er for det meste hjemme selv men du vil ikke kunne høre os. Vi er altid til at få fat i på vores mobiltelefoner eller per mail. The NeighborhoodHvad der gør vores nabolag unikt er hele den gamle by i Kirke Værløse med de gamle bindingsværkshuse. Vi ligger i område med mange passerbare søer og smuk natur og bland andet ligger gården op til den gamle nedlagte flyvestation Værløse. Her et historisk og naturskønt område som bestemt er et besøgværd for natur elskere eller folk som har brug for ro. Getting AroundFor enden af vores 200 meter lange indkørsel (allé) holder bus 151 som kører direkte til Værløse station på 11 minutter. Other Things to NoteI soveværelset er de to enkelte senge i form af køjeseng.
Home/Apartment
3br Home/Apartment
  • Wifi
  • Parking
Cosy Villa near Copenhagen and close to forest. Wery relaxing atmosphere with only 25 minutes by train or 20 minutes by car to the center of Copenhagen . The House Can accommodate 4-6 people. Walking distance to bakery and food store . Ideal for families looking for both the attractions of